Sagt om 040

Kunskap är makt

Vi är ett kunskapsföretag, och vi lägger en stor del av vår tid på att läsa in oss på och lära oss nya tekniker och lösningar.

Det händer mycket inom vår bransch, och vi måste inte bara hålla koll på själva utvecklingen utan vi måste också veta när det är dags att gå över till nästa version i Drupal, när det behövs säkerhetsuppdateringar till WordPress, när det är dags att lägga på SSL, när det kommer nya riktlinjer för sökmotoroptimering (SEO) och tillgänglighetsanpassningar (WCAG).

Vi har alltid en hög egna spännande experimentella och utvecklande projekt på gång, och letar upp utbildningar och inspirerande seminarium, föreläsningar och konferenser. Det kan vara The Conference i Malmö, en Drupalträff i Stockholm, en föreläsning på MINC, en utbildning i Google Analytics eller en konferens för användargränssnitt i Warszawa. Vi har också en hel del tid för egen utveckling - då gräver vi ner oss i nya, spännande saker - testar och laborerar. Både för att det är kul och för att lära oss nya saker.

Vi jobbar också alltid med att förbättra våra egna interna processer och verktyg (och om vi inte hittar ett verktyg som löser ett problem så utvecklar vi helt enkelt ett eget).  

Samarbeten

Vi sitter tillsammans med våra systerbolag Odd Hill och On A Wednesday Afternoon, och vi har flera gemensamma kunder och projekt. 

I våra samarbeten bjuder vi gärna på vår kunskap och bidrar tidigt i projekt med vår input. Om du tror att ditt företag skulle behöva veta mer om webbutveckling och vad som är viktigt att tänka på, hör av dig. Förstås finns det andra saker vi inte kan lika bra, och här lär vi oss hela tiden av våra partners och de arbetsgrupper vi jobbar i.

Vi bidrar också gärna med vår kunskap till andra, och har bland annat varit med i Almis mentorskapsprogram, suttit i juryn för Ung Företagsamhet ett flertal gånger (webb-kategorin och digital närvaro förstås, vad annars?), hålleit gästföreläsningar på Malmö UniversitetMedieinstitutet och Grit Academy och tar emot studenter och praktikanter i den mån vi kan.

Vi gillar nätverk och att ha många kollegor att ta hjälp av, och här har vi stor glädje av att vara medlemmar i Media Evolution och Företagarna

Hur är det att jobba på 040?

Har du alltid undrat över hur det är att jobba på en webbyrå? Vad gör man på jobbet hela dagarna? Vad behöver man kunna? Hade du gillat det?

Jobba hos oss

Lite extra kunskap från webbyrån

Eller; allt du velat veta om webbutveckling men aldrig vågat fråga om. Vad är tillgänglighetsanpassning, WCAG, SSL? Vad är bra teknisk SEO? Vad är best practice för cookies? Vilket publiceringsverktyg ska man välja? Vad ska min webbyrå ordna och vad ska/kan jag göra själv? Vi försöker reda ut begreppen.

Ja tack till extra kunskap om webbutveckling

Vi är alltid intresserade av duktiga webbutvecklare

Vem vill inte ha en driven webbutvecklare med kunskaper inom framför allt PHP och JavaScript till sitt team?. Kan det vara du eller någon du känner?

Läs mer och hör av dig

Upptäck våra ögonblick, på Instagram