Sagt om 040

Är du webbutvecklare?

Vem är du?

Vi är nästan alltid intresserade av att förstärka vårt gäng med en webbutvecklare med fokus på framför allt PHP och Drupal. Gillar du att jobba med open source och har ett genuint intresse för utveckling? Gillar du att ha ett gäng kollegor som är likadana, och som du både kan lära dig av och lära ut något till?  Trivs du när du får vara med och fundera på och diskutera fram de bästa lösningarna, både med kunderna, våra projektledare, designers och dina utvecklarkollegor? I så fall vill vi gärna prata med dig.

040 medarbetare på kontoret vid datorerna

Vilka är vi?

Vi är en webbbyrå som älskar utmaningar, och vi brukar säga att vi är bra på att hitta de bästa lösningarna på våra kunders behov. Våra kunder är både direktkunder och kommunikationsbyråer - och vi får förmånen att jobba nära deras arbetsgrupper  vilket är väldigt givande. Vi sitter i ett jättefint gammalt hus med tre våningar i centrala Malmö tillsammans med våra systerbyråer Odd Hill  och OAWA och tillsammans verkar vi för ett Malmö som tar ansvar för och bygger upp framtidens webbutvecklare. Hos oss är kvalitet och lärande viktigt.

Vi arbetar mycket med att hålla oss i framkant och testa nya tekniker och verktyg, och vi ger också stor plats för löpande individuell fortbildning.

Vad får du vara med om?

Du får jobba i ett härligt team med stor passion för webbutveckling och vilja att hitta de bästa lösningarna. Just nu är vi sju personer, men vi kommer att bli ett par till det närmsta året. Du kommer att få vara en del av ett större sammanhang med mer än ett tjugotal webbglada personer under samma tak med ett öppet klimat och en stor vilja av att dela med sig och lära dig nya saker. Du kommer att få jobba med flera olika kunder inom många olika branscher (och också vara en del av olika arbetsgrupper, både hos oss, med våra systerbyråer och med våra kunder) och du får också vara med och driva vår kompetens och arbetsprocess framåt. Vi jobbar alltid med att förbättra både oss själva och våra kunder.

Vi tycker att det är viktigt att våra medarbetare trivs, mår bra, och vidareutvecklas. Vi arbetar väldigt nära varandra i team. Vi bryr oss om varandra, vi hjälps åt, vi lyssnar på varandra och vi ser till att även livspusslet går ihop när det behövs (ibland behöver man jobba hemifrån av olika anledningar). Vi har gemensamma frukostar, säsongsavslutningar och kickoffer, vi firar varandras födelsedagar (många fikastunder blir det på ett år), vi firar medgångar och hjälps åt i motgångar. Vi har (förutom en bra nivå på lön och pension) även friskvårdsbidrag och utbildningsbidrag. (Det finns många spännande konferenser runt om i världen där man kan lära sig massor av nya, spännande saker.) 

Hör av dig!

Klart att du skulle trivas hos oss! Kolla gärna in vårt instagramkonto för att få en känsla för vilka vi är, och vår portfolio för att se vad vi gör, och kontakta Pija direkt.

För tillfället söker vi inte aktivt en medarbetare till, eller har en rekryteringsprocess på gång, men du får gärna höra av dig ändå om du gillar det du läst. Kanske har vi behov framöver, eller kanske har någon av våra systerbolag behov av en ny utvecklare.

Hur är det att jobba på 040?

Vi är ett gäng som tycker att det är viktigt både att utvecklas och att ha kul på jobbet. Vi kompletterar ofta varandra med våra olika bakgrunder och erfarenheter och vi stöttar alltid varandra. Vi vill gärna bli några till lika fantastiska människor.

Att jobba hos oss

Kunskap är makt

Kunskap, utveckling och att bygga framtidssäkert och hållbart är väldigt viktigt för oss, och vi lägger mycket tid på att hela tiden lära oss nya saker och bli bättre på vad vi gör.

Vill du veta mer om hur vi tänker?

Upptäck våra ögonblick, på Instagram