Southern Sweden Design Days

Ett årligt designevent i Malmö

7–10 maj 2020 var det planerat för första upplagan av Southern Sweden Design Days – ett nytt internationellt designevent i Malmö. Southern Sweden Design Days öppnar dörrarna till den kreativa sydsvenska designregionen och bjuder in deltagare och besökare från hela världen.

Med anledning av restriktionerna och ovissheten till följd av Covid-19 togs beslutet att flytta fram premiären av Southern Sweden Design Days till maj 2021. Southern Sweden Design Days ska vara ett årligt återkommande event som synliggör och bygger kunskap kring design – med fokus på hållbarhet, samverkan, utveckling och innovation. Under fyra dagar fylls staden med utställningar, seminarier, nätverksevent och festligheter på en mängd olika platser. Southern Sweden Design Days arrangeras av Form/Design Center – den främsta mötesplatsen för arkitektur, design och konsthantverk i södra Sverige.

Vi ser fram emot eventet och pysslar lite med webbsajten så länge, där alla deltagare själv kan lägga in information om sina programaktiviteter.

Ramverk Drupal 8
Taggad med #Webblösningar
Kund Form Design Center
Partner(s) Korta Ben
Lanserad 02/2020
Besök https://southernswedendesigndays.com
Se portfolio