Lunds Domkyrka

Ett av Sveriges sju underverk

Lunds domkyrka har fascinerat besökare sedan 1100-talet. Välkommen på ett besök – i verkligheten eller på webbsajten. Här finns massor av intressant fördjupning om byggnader och verksamhet, alla kommande aktiviteter från Svenska Kyrkans kalender, de senaste instagrambilderna och Youtubefilmerna, möjlighet att digitalt vandra runt i det prisbelönta Domkyrkoforum (eller i Domkyrkan), ett stort antal läsvärda bloggar och fantastiska porträtt av olika människor.

Kuriosa: Hösten 2010 utvecklade vi den första sajten till Lunds Domkyrkoförsamling - en sajt som genom sitt sätt att interagera med sociala medier var unik för en församling i Svenska kyrkan. Sajten blev utsedd till bästa församlingswebben i tävlingen Hela Kyrkans Webbpris oktober 2011. Fyra och ett halvt år senare blev vi stolta och glada över att få utveckla en helt ny sajt, och hoppas såklart att den ska bli lika uppskattad och uppmärksammad.

Kuriosa: Så gott som alla skolbarn i Skåne känner till sagan om Jätten Finn som byggde Lunds domkyrka. Man kan besöka honom i kryptan, och ibland gör han gästspel på Lunds Domkyrkas Facebook.

Ramverk WordPress
Taggad med #Webbsajter #Webbdesign #Webblösningar
Kund Lunds Domkyrka
Lanserad 02/2015
Besök http://www.lundsdomkyrka.se
Se portfolio