Sagt om 040

David Ajnered

Webbutvecklare

David har läst mjukvaruutveckling, webbutveckling och programmering på Campus Gotland, som är en del av Uppsala Universitet. Han har mångårig erfarenhet från avancerade webblösningar, och har bland annat jobbat på Starweb med att ta fram en plattform för e-handelslösningar. 

David är en utvecklare i själ och hjärta - helst backendutveckling, och gärna komplicerad sådan med kopplingar hit och dit till externa affärssystem och kunddatabaser, men han gillar också att få sätta ihop flexibla och framåtkompatibla innehållssajter.

David är extremt fokuserad och en riktig problemlösare vilket är en väldig styrka i hans arbete. Det inte David kan lösa går antagligen inte att lösa alls.

David är också delaktig i Local Food Nodes - en öppen plattform för gräsrotsdriven handel med lokal mat, and he's in a band - lyssna på och gilla Sagor som leder mot slutet.

Han har också tagit fram en eminent lösenordsgenerator eftersom han saknade en säker lösenordsgenerator med svenska ord som inte sparar skapade lösenord.

Namn David Ajnered
E-post
david@040.se
Visa alla

Upptäck våra ögonblick, på Instagram