Pija Sundin

Projektledare/VD

0709 398 003

pija@040.se

Pija Sundin

Pija har en fil mag. examen i Medie- och Kommunikationsvetenskap från Lunds Universitet, där hon parallellt med att arbeta i ett forskningsprojekt även undervisade och handledde i ämnet i några år. Hon har också gått kurser i företagsekonomi, projektstyrning och fotografering (vilket nästan är glömt och förlåtet). Pija har tidigare arbetat hos varumärkeskonsultföretaget Brand Management, webbyrån Brand Internet samt Satama Sverige där hon var projektledare/konsult och medlem av svenska ledningsgruppen.

Pija arbetar idag som övergripande projektledare och VD och blandar sig gärna i projekten så tidigt som möjligt. Pija arbetar med kunder som Minc, Atria, Beijer Tech - det räcker med att säga att Pija har ett finger med i de flesta av våra projekt. Hon arbetar också med sales & marketing i vårt systerbolag Odd Hill.

Pija kan konkurrera med de flesta sportkommentatorer vad gäller antal ord per minut, men hon är ganska dålig på att stava rätt när hon har bråttom. Men om hon får lite tid på sig är hon en duktig copywriter.