Lundgrens

En digital produktkatalog

Lundgrens är en del av Beijer Tech koncernen. Beijer Tech består av en grupp specialiserade bolag som samarbetar för att hjälpa nordisk industri att bli ännu mer konkurrenskraftig. BeijerTech-koncernen har verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland och finns genom sina sju koncernbolag representerade på 15 platser i Norden.

Lundgrens representerar några av världens ledande tillverkare av produkter inom flödesteknik och industrigummi, och kan därför lagerföra och erbjuda marknadens bredaste sortiment av slang och slangtillbehör, transmissioner, gummi, hydraulik, packningsmaterial, O-ringar och radialtätningar.

Det är många produkter. Och vi har föpackat dem i en produktkatalog på webben till stor glädje för såväl kunderna som de egna medarbetarna.

Vi har utvecklat en lösning för bolagens produktkataloger, och även om bolagen har olika sortiment och olika affärssystem finns här stora synergier att hämta. Lundgrens är ett av bolagen som erbjuder sina kunder en komplett digital produktkatalog med möjlighet att beställa direkt online.

Kund Lundgrens
Uppdrag

Webbdesign

Användargränssnitt

CMS

Bakomliggande funktionalitet

(Drupal)

I samarbete med Navigator
Lanserad januari, 2015
Kategori Webblösningar, E-handel
Besök sajten

Föregående Portfolio Nästa